Bussireisid

Tuuliku Reisid bussipargis on erinevad bussid, mis katavad kõikide klientide vajadused. Bussipargis on esindatud uuemad täismugavustega väikesed ning keskmised bussid, pisikesed 16-kohalised bussid ning suur 60 kohaline turismibuss nii lühikeste kui pikemate sõitude jaoks.

LOE LÄHEMALT+

Autopesula

Meie autopesulas saab iga auto puhtaks. Pakume mitmeid erinevaid pesuprogramme, vastavalt klientide vajadustele. Teenuste nimekirjas on nii soodne ja kiire kiirpesu kui ka näiteks põhjalik süvapesu koos püsivaha lisamisega. Samuti pakume salongipuhastuse pakette.

LOE LÄHEMALT+

Autoremont

Tuuliku Autoremont töökojas pakume autoremondi ning hoolduse teenuseid nii sõiduautodele ja väikekaubikutele kui ka bussidele ja veoautodele alates lihtsast veermiku hooldusest ja rehvivahetusest, lõpetades sillastendi ja mootori kapitaalremondiga.

LOE LÄHEMALT+

MIDA ME TEEME

Tuuliku Reisid teenused

23 kohaline mugavustega Mercedes-Benz Sprinter buss

KES ME OLEME

Kus me oleme, kuhu me viime…

Tuuliku Reisid OÜ on 2005. aastal asutatud Lõuna-Eesti ettevõte. Meie põhitegevuseks on bussidega tellimusvedude tegemine nii Eestis kui mujal Euroopas.

Meie bussid asuvad Põlvamaal Savernas, poolel teel Tartust Võrru – vahemaa mõlemas suunas 35 km – Otepää kõrgustikul. Viime Teid turvaliselt Teie poolt soovitud sihtpunkti Eestis, Euroopas või Skandinaavias, et rikastada Teie igapäevaelu meeldejäävate reisielamustega.

LOE LÄHEMALT+

0
+
Aastat kogemusi
0
+
Rahulolevat klienti
0
+
Tellimussõitu
0
+
Läbitud kilomeetrit

Bussid igaks olukorraks

Meie masinapark

Tuuliku Autoremont

Remonditööd Savernas

Teostame erinevaid autode hooldustöid, mida kliendi sõiduk võib vajada. Auto regulaarne hooldamine on vajalik, et ennetada tehnilisi rikkeid ning muid autosõitu takistavaid probleeme. Meie juures toimub auto remont ja hooldus vastavalt tootja tehase poolt esitatud nõuetele.

eostame üldist autoremonti, veermiku remonti, diagnostikat, mootori remonti, sillastendi, keevitustöid ja palju muud nii sõiduautodele, kaubikutele, maasturitele kui ka veoautodele ja bussidele.

BRONEERI AEG+

Mida meie kohta öeldakse

Klientide tagasiside